ŘECKÝ GULÁŠ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ HOVĚZÍ / 




INGREDIENCE: 500g hovězího masa, 4 lžičky oleje, 1 cibule, 5 rajčat, 100 fazolek, sůl papriková vegeta.

POSTUP PŘÍPRAVY: Na rozehřátém oleji po všech stranách opečeme na kostky nakrájené maso. Asi v polovině doby opékání přidáme na tuk také nakrájenou cibuli, aby zezlátla. Maso okořeníme paprikovou vegetou, eventuálně podle chuti ještě přisolíme. Rajčata spaříme vařící vodou, sloupneme slupku a nakrájíme na kousky. Fazolky opereme, nožem částečně nakrojíme stopku a potom jí rychle trhneme, abychom odstranili celé vlákno. Lusky šikmo nakrájíme. Maso podlijeme horkou vodou a zakryté asi hodinu dusíme. Když je poloměkké, přidáme rajčata, potom fazolky a dusíme společně do měkka. Podáváme s rýží.



ŘECKÝ GULÁŠ. ŘECKÝ GULÁŠ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1357 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz